Nieuws bericht

Woensdag 30 september 2017 hebben we een bijeenkomst gehouden voor Apotheek assistenten. Hier heeft iedereen zijn juridische vragen kunnen stellen.

Dinsdag 10 oktober 2017 waren we bij Radio Recogin uitgenodigd. Tijdens de uitzending konden de luisteraars hun juridische vragen kunnen stellen met betrekking tot hun rechten in het arbeidsproces.

Dinsdag 27 oktober 2017 zijn wij uitgenodigd bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, hier we uitleggen wat het verschil is tussen de ABU inlenersbeloning en de Waadi beloning inlener (de enig juridische juiste definitie).
GRATIS ADVIES OP MAAT VAN EEN Arbeidsrechtdeskundige.

Voorwaarden van onze diensten

Het schrijven van een brief, een verzoekschrift of een dagvaarding is een dienst die wij tegen betaling leveren. Wij leveren jou een brief, een verzoekschrift of een dagvaarding, welke inhoudelijk correct is, om je vordering kenbaar te maken bij je werkgever dan wel om een civiele vordering in te stellen tegen je werkgever bij de Rechtbank, sector Kanton, in het arrondissement waar je werkgever statutair gevestigd is. Wij leveren jou een brief, een verzoekschrift of een dagvaarding met daarin de gegevens die jij ons geleverd hebt.

Wij zijn niet verantwoordelijk dan wel aansprakelijk voor onjuiste gegevens die jij geleverd hebt.

Wij zijn aansprakelijk voor de fouten die wij maken wanneer wij de gegevens niet juist overgenomen hebben van het door jou verzonden aanvraagformulier. Bij constatering van voornoemde fouten zullen wij onze fouten direct herstellen.

  • Vorderingsbrieven aan een werkgever dien jij zelf op te sturen of ter hand te stellen aan jouw werkgever. Aantekenen is aan te raden, maar niet noodzakelijk.
  • Verzoekschriften aan de kantonrechter dien jij zelf op te sturen. Je krijgt dan een uitnodiging van de rechter om te verschijnen. Verder krijg jij een rekening van €223,- voor griffiekosten, Deze dien jij te betalen. Deze kosten zijn niet inbegrepen in de kosten die wij rekenen voor het schrijven van het verzoekschrift.
  • Dagvaardingen moeten worden betekent door een deurwaarder. Wij sturen uw dagvaarding naar onze deurwaarder. Deze kosten zijn €113,-. Deze kosten moet jij aan ons te betalen. Op de dagvaarding staat de eerste rolzitting datum. Nadat jouw zaak op de rolzitting is behandeld, krijg jij een rekening van €223,- voor de griffiekosten. Deze moet jij ook aan ons te betalen. Deze kosten zijn niet inbegrepen in de kosten die wij rekenen voor het schrijven van de dagvaarding.

Alle genoemde kosten op deze site, die op u van toepassing zijn, zullen worden opgenomen in de vordering aan uw werkgever. Het is aan de rechtbank om deze kosten toe te wijzen.

Advisering

Wij adviseren naar eer en geweten. Wij adviseren op grond van wetgeving, jurisprudentie en ervaring. Het staat jou vrij om aan derde advies te vragen en ons advies daarmee te vergelijken. Je moet te begrijpen dat een advies, door wie dan ook gegeven, niet jouw eigen verantwoordelijkheid wegneemt of jou ontslaat van aansprakelijkheid.

Wanneer er een overeenkomst tot stand is gekomen, waarbij wij jou vertegenwoordigen bij het kantongerecht, dan zijn wij verplicht om op de opgegeven zittingsdatum te verschijnen op de zitting in jouw civiele vordering.

Wij geven geen Verder garanties over de uitspraak van de Rechtbank. Wij garanderen en beloven jou niets. Het is aan de rechtbank om jouw vordering toe te kennen. Er is geen advocaat of jurist die een 100% garantie geeft, bestaat hij/zij wel, laat ons dat even weten.

Hetzelfdeloon.nl

Wanneer je gebruik hebt gemaakt van onze dienst, dan nodigen wij jou van harte uit om je ervaring in onze blog te zetten. Alvast bedankt hiervoor.