Nieuws bericht

Woensdag 30 september 2017 hebben we een bijeenkomst gehouden voor Apotheek assistenten. Hier heeft iedereen zijn juridische vragen kunnen stellen.

Dinsdag 10 oktober 2017 waren we bij Radio Recogin uitgenodigd. Tijdens de uitzending konden de luisteraars hun juridische vragen kunnen stellen met betrekking tot hun rechten in het arbeidsproces.

Dinsdag 27 oktober 2017 zijn wij uitgenodigd bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, hier we uitleggen wat het verschil is tussen de ABU inlenersbeloning en de Waadi beloning inlener (de enig juridische juiste definitie).
GRATIS ADVIES OP MAAT VAN EEN Arbeidsrechtdeskundige.

Onze missie

Over ons

Wij zijn een gespecialiseerd team op het gebied van arbeidsrecht en ambtenarenrecht.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot professionals. Collega’s in het team hebben hun sporen verdiend met zaken in het topsegment. Door onze ervaring zijn we deskundig geworden op het gebied van procederen tegen werkgevers en het opeisen van achterstallig loon bij grote en middelgrote ondernemingen,

Wij beschikken over expertise in arbeidsrecht.

De kennisontwikkeling van onze juristen wordt op hoog peil gehouden en verdiept door regelmatig collegiaal overleg en het volgen van nascholing.

Wat doen wij?

Wij zijn de deskundige en kunnen u adviseren op de volgende gebieden:

Werkgever

Werknemer

·      Transitievergoeding ·      Transitievergoeding
·      Arbeidsongeschiktheid ·      Arbeidsongeschiktheid
·      Vaststellingsovereenkomst ·      Vaststellingsovereenkomst
·      Medezeggenschap ·      Medezeggenschap
·      Ontslag of collectief ontslag ·      Ontslag of collectief ontslag
·      Overgang van onderneming ·      Overgang van onderneming
·      Reorganisatie ·      Reorganisatie
·      Flexibele arbeidsrelatie ·      Flexibele arbeidsrelatie
·      Arbeidsovereenkomst ·      Arbeidsovereenkomst

WAT CLIËNTEN OVER ONS ZEGGEN

ONS CLIËNTEN

Wij vragen onze cliënten regelmatig naar hun mening en krijgen ook spontaan positieve reacties.
Niet vreemd als je weet dat wij in meeste gevallen ons doel bereiken.
Lees hieronder enkele persoonlijke ervaringen van onze cliënten.

Fantastisch geholpen en prima advies gekregen. Ik had nog maar twee weken de tijd. Ik heb de brief en het verzoekschrift direct verstuurd. 2 dagen voor het verstrijken van de termijn kreeg ik van de Rechtbank de bevestiging dat mijn verzoekschrift was ontvangen. Van mijn ex baas heb ik nog niets ontvangen. Ik ben benieuwd hoe hij gaat reageren…

SUZAN

Perfecte service. Ik heb mijn werkgever een brief gestuurd. Twee weken later kreeg ik mijn hele vergoeding op mijn rekening.

FRANS

Duidelijke taal op een website. Helaas ben ik te laat om nog iets te krijgen. De termijn van 3 maanden is al voorbij. Volgende keer laat ik mij dat niet gebeuren.

FLEUR

Bedankt Eric. Zoals jullie voorspelt hadden, had mijn werkgever geen zin in een rechtszaak. Ik heb alsnog mijn €1465,- ontvangen. Dit was mij die €235,- meer dan waard

SANDER