Nieuws bericht

Woensdag 30 september 2017 hebben we een bijeenkomst gehouden voor Apotheek assistenten. Hier heeft iedereen zijn juridische vragen kunnen stellen.

Dinsdag 10 oktober 2017 waren we bij Radio Recogin uitgenodigd. Tijdens de uitzending konden de luisteraars hun juridische vragen kunnen stellen met betrekking tot hun rechten in het arbeidsproces.

Dinsdag 27 oktober 2017 zijn wij uitgenodigd bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, hier we uitleggen wat het verschil is tussen de ABU inlenersbeloning en de Waadi beloning inlener (de enig juridische juiste definitie).
GRATIS ADVIES OP MAAT VAN EEN Arbeidsrechtdeskundige.

Overgang van onderneming

Overgang van onderneming

Bij een overname of fusie van een onderneming moet men altijd rekening houden met de werknemers die in de onderneming werkzaam zijn. De rechten en plichten van de oude onderneming gaan van rechtswege over in de nieuwe onderneming. Nu zij er wel uitzonderingen, maar die zijn afhankelijk van de factoren die van toepassing zijn. Laat je goed voorlichten over de valkuilen, je blijft namelijk nog minimaal 1 jaar aansprakelijk voor een aantal zaken.