Nieuws bericht

Woensdag 30 september 2017 hebben we een bijeenkomst gehouden voor Apotheek assistenten. Hier heeft iedereen zijn juridische vragen kunnen stellen.

Dinsdag 10 oktober 2017 waren we bij Radio Recogin uitgenodigd. Tijdens de uitzending konden de luisteraars hun juridische vragen kunnen stellen met betrekking tot hun rechten in het arbeidsproces.

Dinsdag 27 oktober 2017 zijn wij uitgenodigd bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, hier we uitleggen wat het verschil is tussen de ABU inlenersbeloning en de Waadi beloning inlener (de enig juridische juiste definitie).
GRATIS ADVIES OP MAAT VAN EEN Arbeidsrechtdeskundige.

transitievergoeding

Waarom kiezen voor ons!

Wanneer je een personeelslid wilt ontslaan of je wilt een contract niet verlengen, dan kan het personeelslid recht hebben op een transitievergoeding. De verplichting om deze vergoeding uit te keren is afhankelijk van een aantal voorwaarden. Kijk op onze site welke voorwaarden dit zijn.

Verder zijn wij deskundig op het gebied van het opeisen en procederen tegen werkgevers met betrekking tot transitievergoedingen. Dan betekent dat wij ook weten waar de mazen in de wet zitten. Wanneer jij de mazen wilt weten, maak dan een afspraak met ons.