Nieuws bericht

Woensdag 30 september 2017 hebben we een bijeenkomst gehouden voor Apotheek assistenten. Hier heeft iedereen zijn juridische vragen kunnen stellen.

Dinsdag 10 oktober 2017 waren we bij Radio Recogin uitgenodigd. Tijdens de uitzending konden de luisteraars hun juridische vragen kunnen stellen met betrekking tot hun rechten in het arbeidsproces.

Dinsdag 27 oktober 2017 zijn wij uitgenodigd bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, hier we uitleggen wat het verschil is tussen de ABU inlenersbeloning en de Waadi beloning inlener (de enig juridische juiste definitie).
GRATIS ADVIES OP MAAT VAN EEN Arbeidsrechtdeskundige.

Juridische advies nodig?

Is het beter om de arbeidsovereenkomst te ontbinden met een vaststellingsovereenkomst? Heeft u vragen over de vaststellingsovereenkomst? Is de ontslagvergoeding goed berekend? Behoud u het recht op WW uitkering? Dit zijn de juiste vragen waarop u het antwoord moet kennen.

Onze werkwijze

Wij controleren uw vaststellingsovereenkomst. Uw vaststellingsovereenkomst wordt beoordeeld op de volgende punten: recht op een WW-uitkering, juiste opzegtermijn gehanteerd, ontslagvergoeding hoog genoeg, concurrentie- en relatiebeding, (financiële) eindafspraken, zoals vakantiedagen, vakantietoeslag, 13e maand en eventuele bonus.

U krijgt een duidelijk advies dat telefonisch met u wordt besproken. Wij kunnen onderhandelen met uw werkgever over ontslag en vaststellingsovereenkomst. Heeft uw werkgever u een voorstel gedaan voor een ontslag met vaststellingsovereenkomst? Wij kunnen u adviseren over haalbaarheid van de onderhandelingen.

Wij  kunnen onderhandelingen met uw werkgever en maken en verzenden een tegenvoorstel.

Heeft uw werkgever een verzoek om ontbinding van uw arbeidsovereenkomst ingediend bij de kantonrechter en bent u het er niet mee eens? Wij helpen u het ontslag aan te vechten met als doel baanbehoud of een zo hoog mogelijke ontslagvergoeding te realiseren.

Let wel op! Meestal is de bod van de werkgever onredelijk laag en staat niet in verhouding met het opzeggen van een arbeidsovereenkomst.

Het gebruik maken van onze juridische advies dat kan…

  1. U belt of mailt en ontvangt een gratis en vrijblijvende intake,
  2. U mailt ons uw concept vaststellingsovereenkomst,
  3. Wij adviseren of wij helpen u,
  4. Als u hiermee akkoord gaat, sturen wij u een opdrachtbevestiging,
  5. Wij sturen u een prijsopgave/of u betaald via de onderste link,
  6. U betaalt vooraf de factuur (wordt onze kosten verhaald op uw werkgever, ontvangt u het betaalde bedrag terug)
  • Vaststellingsovereenkomsten
  • 121 /p/brief
  • Makkelijk online je vaststellingsovereenkomsten bestellen.