Nieuws bericht

Woensdag 30 september 2017 hebben we een bijeenkomst gehouden voor Apotheek assistenten. Hier heeft iedereen zijn juridische vragen kunnen stellen.

Dinsdag 10 oktober 2017 waren we bij Radio Recogin uitgenodigd. Tijdens de uitzending konden de luisteraars hun juridische vragen kunnen stellen met betrekking tot hun rechten in het arbeidsproces.

Dinsdag 27 oktober 2017 zijn wij uitgenodigd bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, hier we uitleggen wat het verschil is tussen de ABU inlenersbeloning en de Waadi beloning inlener (de enig juridische juiste definitie).
GRATIS ADVIES OP MAAT VAN EEN Arbeidsrechtdeskundige.

werkgevers

Wat moet ik doen als werkgever?

Werkgevers

Als werkgever wordt u dagelijks geconfronteerd met arbeidsrechtelijke kwesties. U moet arbeidsovereenkomsten opstellen, wordt geconfronteerd met disfunctionerende of zieke werknemers, krijgt te maken met arbeidsconflicten of uw bedrijf moet wellicht reorganiseren wegens veranderende marktomstandigheden. Waar u ook tegenaan loopt, onze juristen staan u graag bij.

Ons kantoor

hetzelfdeloon.nl is gespecialiseerd in arbeidsrecht die doen wat ze het best kunnen. Arbeidsrecht. Nieuwsgierig, ondernemend en met hart voor de zaak.

Wij denken dat specialisatie een must is om op u op hoog niveau bij te kunnen staan. Onze specialisten doen dan ook niets anders dan arbeidsrecht. Daarbij geven we op maat gesneden en bovenal praktisch advies.

Wat kunnen we voor u doen?

Wij staan u graag daadkrachtig bij. Met elk arbeidsrechtelijk vraagstuk waar u tegenaan loopt.  Of het nu gaat om een zieke werknemer, een niet functionerende werknemer, een reorganisatie of overtreding van een concurrentiebeding.

Wij strijden samen met u.

Als specialisten kunnen wij u adviseren over: