Nieuws bericht

Woensdag 30 september 2017 hebben we een bijeenkomst gehouden voor Apotheek assistenten. Hier heeft iedereen zijn juridische vragen kunnen stellen.

Dinsdag 10 oktober 2017 waren we bij Radio Recogin uitgenodigd. Tijdens de uitzending konden de luisteraars hun juridische vragen kunnen stellen met betrekking tot hun rechten in het arbeidsproces.

Dinsdag 27 oktober 2017 zijn wij uitgenodigd bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, hier we uitleggen wat het verschil is tussen de ABU inlenersbeloning en de Waadi beloning inlener (de enig juridische juiste definitie).
GRATIS ADVIES OP MAAT VAN EEN Arbeidsrechtdeskundige.

Werknemers

Als werknemer  heb je dagelijks te maken met bepalingen uit de Nederlandse wet en cao. Het kan hierbij gaan om uw rechten en plichten bij ontslag en ziekte, en een op non-actiefstelling, maar ook over andere zaken die zijn opgenomen in uw arbeidsovereenkomst. Sommige van deze kwesties zijn eenvoudig op te lossen, andere minder eenvoudig.

Gespecialiseerd in arbeidsrecht

Wij zijn een modern kantoor met bevlogen juristen en doen waar we goed in zijn. Arbeidsrecht. vindingrijk met lef, ondernemend en met hart voor uw zaak.

Wij geloven dat specialisatie essentieel is om u optimaal bij te kunnen staan. Daarom doen wij naast arbeidsrecht, niets anders. Wij geven advies op maat met een praktische insteek. En dat op hoog niveau.

Wat kunnen we voor u doen?

Wij staan u bij met betrekking tot elk arbeidsrechtelijk vraagstuk waar u hulp bij nodig heeft. Wij helpen u graag met objectief en helder advies.